Epique wintersport reizen in de Alpen

Onze Piste-experience

Ontdek een unieke wintersport-beleving. Ervaar de sfeer van een overnachting in een authetieke berghut, haal alles uit een reis met een ski-safari of ga skiën aan de andere kant van de wereld.

Jouw wintersport reis in een nieuw jasje

Van de grillige witte toppen van de Alpen, tot het vulkanische landschap van Japan en de uitgestrekte Rockie Mountains. De ski resort die je hier vind lopen uiteen van kleinschalig en authentiek, tot groots en modern. Zoveel resort en zoveel afdalingen zijn heerlijk, maar ook overweldigend. Wij nemen je mee naar de mooiste gebieden, begeleiden je naar de mooiste afdalingen en laten je de mooiste berghutten zien. Een ski-safari of een huttentocht is de ideale set-up om alles uit je wintersport te halen.

Een reis met Epique

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie.Tijdens onze activiteiten wordt je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen maar ook de voorbereiding hoort er bij Epique bij. Zie onze website als een boek ter inspiratie, kijk rond en laat je inspireren.

De gasten van Epique zijn jong en oud, mannen en vrouwen, skiërs, snowboarders en telemarkers. Ze zijn fanatieke piste cruisers, willen voor de eerste keer off-piste of zijn al ervaren freeriders. Ze geven de voorkeur aan een comfortabel hotel, een berghut of zeiljacht. Ze houden van een goede lunch in een bergrestaurant, of een energiereep en een slok uit een bidon op de hoogte punt van het gebied. Ze komen met een paar vrienden of alleen en sluiten zich aan bij een bestaande groep. Kortom, de gasten van Epique komen in alle soorten en maten.

Meer over Epique
Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique

Wij maken jouw reis avonturen waar

Epique heeft de kennis, de ervaring en staat klaar om te helpen met het organiseren van jouw droomreis.