CMH heliskiën in Canada

Cloud9 Travel

en EPIQUE gaan samen verder

Cloud9 Travel Logo vierkant

Dezelfde reizen, onder een andere naam

Cloud9 Travel fuseert met Epique Mountain Adventures

De twee partijen in de Benelux die gespecialiseerd zijn in avontuurlijke wintersporten slaan de handen ineen en gaan samen verder.

Je kunt nog steeds die heliski reis naar Canada, IJsland of een andere exotische bestemming boeken. En je kan nog steeds catskiën in Macedonië of Kirgizië. Het aanbod wat je van ons gewend bent, vind je nu op deze website.

Gelijk naar de reizen;
Heliskiën
Catskiën

Waarom deze fusie

In de zomer van 2022 zijn we met Epique in gesprek gegaan om samen te gaan en dat voelde gelijk goed. We kwamen erachter dat we dezelfde missie hebben: Dromen in vervulling laten gaan door middel van het aanbieden van avontuurlijke reizen in de bergen. Daarbij hebben we ontdekt dat we elkaar op verschillende vlakken goed aanvullen. In december 2022 zijn we gefuseerd en gaan verder onder de naam Epique Mountain Adventures.

 

Wat betekent dit voor jou?

  • Betere service en support; na covid hebben we het moeten doen met een kleiner team. Door de fusie zijn we met een groter team dan ooit. 
  • Meer keuze; Epique heeft een geweldig uitgebreid programma, van off-piste trainingen naar hutten tochten tot helitrips en expedities naar de uithoeken van de wereld. 
  • Meer kennis en kunde; Omdat Epique naast reisagent ook touroperator is, kan er maatwerk geleverd worden. Deze reisspecialisten en gidsen hebben heel veel passie voor de bergen en helpen graag bij het creëren van een droomreis.  
  • Voor reeds geboekte reizen verandert er niets waar je hinder van kan ondervinden. Wellicht een keer een nieuwe collega aan de telefoon of mail en extra service.

 

Wij maken jouw reis avonturen waar

Epique heeft de kennis, de ervaring en staat klaar om te helpen met het organiseren van jouw droomreis.

Bekijk agenda