Tourskiën en splitboarden in IJsland

Onze ski-experience

Als gevorderde skiër kun je bij ons terecht voor off-piste trainingen en reizen. Verbeter je techniek, leer toerskiën, maak je heliski-droom werkelijkheid of ga zeilen en skiën.

Maak jouw ski-droomreis werkelijkheid

Misschien ben je een doorgewinterde freerider op zoek naar een tourski reis naar een exotische bestemming, of misschien ben je op zoek naar een rustige introductie in het off-piste skiën. Misschien hou je van de beleving van een overnachting in een berghut of gaat je voorkeur uit naar champagne nippen in een jacuzzi. Iedereen is anders. We hebben een gevarieerd portfolio ontwikkeld en een onverslaanbare keuze aan ski avonturen voor je klaarstaan.

Een reis met Epique

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie.Tijdens onze activiteiten wordt je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen maar ook de voorbereiding hoort er bij Epique bij. Zie onze website als een boek ter inspiratie, kijk rond en laat je inspireren.

De gasten van Epique zijn jong en oud, mannen en vrouwen, skiërs, snowboarders en telemarkers. Ze gaan voor de eerste keer off-piste of hebben al veel ervaring. Ze geven de voorkeur aan een comfortabel hotel, een berghut of zeiljacht. Ze houden van een goede lunch in een bergrestaurant, of een energiereep en een slok uit een bidon op de hoogte punt van het gebied. Ze komen met een paar vrienden of alleen en sluiten zich aan bij een bestaande groep. Kortom, de gasten van Epique komen in alle soorten en maten.

Meer over Epique
Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique

Wij maken jouw reis avonturen waar

Epique heeft de kennis, de ervaring en staat klaar om te helpen met het organiseren van jouw droomreis.