Epique off-piste snowboard reizen

Onze snowboard-experience

Verbeter je freeride skills, leer splitboarden en maak je snowboard droomreis werkelijkheid. Bekijk hier onze trainingen en reizen voor ervaren snowboarders.

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie.Tijdens onze activiteiten wordt je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen maar ook de voorbereiding hoort er bij Epique bij. Zie onze website als een boek ter inspiratie, kijk rond en laat je inspireren.

De gasten van Epique zijn jong en oud, mannen en vrouwen, skiërs, snowboarders en telemarkers. Ze gaan voor de eerste keer off-piste of hebben al veel ervaring. Ze geven de voorkeur aan een comfortabel hotel, een berghut of zeiljacht. Ze houden van een goede lunch in een bergrestaurant, of een energiereep en een slok uit een bidon op de hoogte punt van het gebied. Ze komen met een paar vrienden of alleen en sluiten zich aan bij een bestaande groep. Kortom, de gasten van Epique komen in alle soorten en maten.

Belangrijk voor jou
Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique