Epique off-piste snowboard reizen

Onze snowboard-experience

Verbeter je freeride skills, leer splitboarden en maak je snowboard droomreis werkelijkheid. Bekijk hier onze trainingen en reizen voor ervaren snowboarders.

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie.Tijdens onze activiteiten wordt je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen maar ook de voorbereiding hoort er bij Epique bij. Zie onze website als een boek ter inspiratie, kijk rond en laat je inspireren.

De gasten van Epique zijn jong en oud, mannen en vrouwen, skiërs, snowboarders en telemarkers. Ze gaan voor de eerste keer off-piste of hebben al veel ervaring. Ze geven de voorkeur aan een comfortabel hotel, een berghut of zeiljacht. Ze houden van een goede lunch in een bergrestaurant, of een energiereep en een slok uit een bidon op de hoogte punt van het gebied. Ze komen met een paar vrienden of alleen en sluiten zich aan bij een bestaande groep. Kortom, de gasten van Epique komen in alle soorten en maten.

Belangrijk voor jou

Waarom met EPIQUE op reis?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras in nisl sem. Proin a orci turpis. Praesent at imperdiet mauris, eu aliquam justo. Pellentesque porta pretium risus id tempor. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Alles over Epique