Mountainbiken

Met passie en kennis ontworpen reizen voor avontuurlijke bikers die op zoek zijn naar uitzonderlijke mountainbike ervaringen.

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie. Tijdens onze activiteiten wordt je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen maar ook de voorbereiding hoort er bij Epique bij. Zie onze website als een boek ter inspiratie, kijk rond en laat je inspireren.

Op deze pagina vind je een overzicht van ons mountainbike aanbod. Een gevarieerd aanbod dat uiteenloopt van trainingen in de Harz en Monthermé waar we gaan werken aan je skills, tot exclusieve reizen door de Italiaanse Aosta Vallei. We bieden agenda, maatwerk, en GPX-reizen aan om elke mountainbiker een oplossing te bieden voor een passende en onvergetelijke mtb vakantie.

Waarom met Epique een MTB reis maken?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Over Epique