Epique wintersport reizen in de Alpen

Onze piste-experience

Ontdek een unieke wintersportbeleving. Ervaar de sfeer van een overnachting in een authentieke berghut, haal alles uit een reis met een skisafari of ga skiën aan de andere kant van de wereld.

Piste wintersportreizen: ski-huttentochten & skisafari’s

Van de grillige witte toppen van de Alpen, tot het vulkanische landschap van Japan en de uitgestrekte Rocky Mountains. De skigebieden die we bezoeken lopen uiteen van kleinschalig en authentiek, tot groots en modern. Bekijk hier het veelzijdige pisteprogramma en waan je al even op de piste tot het echt zover is! Wij nemen je mee naar de mooiste gebieden en begeleiden je naar de beste afdalingen. Met zorg en passie ontwikkelde weekprogramma’s – ingericht per niveau, voor de beginnende tot ver gevorderde wintersporter. Een skisafari of huttentocht is de ideale manier om alles uit je wintersport te halen en veel te skiën. Ben jij een fanatiek sneeuwfanaat op zoek naar een uitstekend georganiseerde piste-reis met oog voor detail: welkom bij Epique!

Een reis met Epique

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie. Tijdens onze activiteiten word je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen, maar ook de voorbereiding hoort er bij Epique bij. Zie onze website als een boek ter inspiratie, kijk rond en laat je inspireren.

De gasten van Epique zijn jong en oud, mannen en vrouwen, skiërs, snowboarders en telemarkers. Ze zijn fanatieke piste cruisers, willen voor de eerste keer off-piste of zijn al ervaren freeriders. Ze geven de voorkeur aan een comfortabel hotel, een berghut of zeiljacht. Ze houden van een goede lunch in een bergrestaurant, of een energiereep en een slok uit een bidon op het hoogste punt van het gebied. Ze komen met een paar vrienden of alleen en sluiten zich aan bij een bestaande groep. Kortom, de gasten van Epique komen in alle soorten en maten.

Meer over Epique
Epique - Tourskiën in IJsland

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat vérder – de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt:

  • professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan;
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden;
  • voorbereiding, veiligheid, en garanties.
Alles over Epique

Wij maken jouw reisavonturen waar

Epique heeft de kennis, de ervaring en staat klaar om te helpen met het organiseren van jouw droomreis.