Heliskiën

De ultieme vorm van freeriden, geen liften, geen menigte alleen jij en de berg. Epique vertegenwoordigt de beste heliski operators wereldwijd!

Heliski reizen

Het stompende geluid van de heli vaagt langzaam weg. Stilte. De kans om het ongerepte landschap in je op te nemen. Al snel verandert de rust in opwinding. Ski’s en board worden vastgeklikt en de groep draait zich naar de gids. Het is tijd om het paradijs in te duiken…

Er zijn tal van bestemmingen en verschillende packages en iedereen heeft andere wensen en verwachtingen. De droge poeder van Canada, tot het unieke landschap van IJsland. Een helikopter delen met andere fanatiekelingen, of een privé helikopter voor jou en je team. De keuzes zijn eindeloos. Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Heliskiën met Epique

Als officieel agent vertegenwoordigt Epique de beste heliski operators wereldwijd. De mooiste gebieden en lodges, hoogste certificeringen, beste veiligheidsprotocollen en altijd voor de laagste prijs. We kennen de locaties, de voor- en nadelen en de beste manier om er te komen. Indien gewenst vullen we je reis aan met extra’s, zoals overnachtingen, activiteiten of vluchten. We zorgen dat je kan betalen in Euro’s, zonder verrassingen door koerswijzigingen achteraf. Onderaan deze pagina vind je een greep uit onze heliski reizen.

Ervaring spreken voor zich

Heli skiën Canada

Voor de eerste keer heli skiën. Iets wat ik al heel lang wilde, maar wat komt daar allemaal bij kijken?
Epique gaf mij veel advies en regelde vervolgens de complete reis met alles er op en er aan.
Een reis om nooit te vergeten. Northern Escape Heli Skiing, Terrace BC Canada is geweldig.
Mooie luxe lodge, heerlijk eten, leuke mensen en fantastisch skiën.
De droge poedersneeuw is top en de afdalingen zijn super. De beste ski ervaring ooit!

Veel gestelde vragen

Heb je vragen over deze of een andere reis met Epique? Neem gerust contact met ons op. Je kan ook alvast even kijken tussen de veelgestelde vragen.

Is Epique aangesloten bij de SGR?

Ja. Epique is aangestoten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en bij het Calamiteitenfonds. Meer details hierover lees je op de pagina; Veilig op reis.

Er staat niet bij ieder programma een beschrijving per dag. Waarom is dat?

De dag inhoud van onze programma’s wordt bepaald door verschillende factoren. Weer en sneeuwcondities, het niveau van de groep en het thema van het programma. Een vast dagprogramma maken is dan erg lastig. In de brochure (deze kan je per reis aanvragen) staat wel een dag tot dag programma. Dit is een leidraad voor de reis.

Reistoestemming (ETA) voor Canada

Ga je binnenkort naar Canada? Let dan op: de Canadese regering heeft het ‘Electronic System for Travel Authorization’ (ESTA) in werking gesteld. Een soortgelijk systeem hebben ze ook in de Verenigde Staten. Per 15 maart 2016 zijn passagiers uit landen die onder het Visa Waiver Programma vallen (waaronder ook Nederland) verplicht een aanvullende reistoestemming aan te vragen voordat zij naar of via Canada reizen. Deze ‘ETA’-aanvraag kan je eenvoudig online indienen. Doe dit uiterlijk 72 uur voor vertrek. Het kost kost 7 CAD per keer en is 5 jaar geldig. Meer informatie.