Ervaringen

In de afgelopen jaren hebben we honderden skiërs, boarders en mountainbikers meegenomen. Lees hier hun ervaring.

Review schrijven

Je ervaring delen? Schrijf hieronder een review.

Schrijf een review

Ervaring spreken voor zich

Hoe onze mede-reizigers het hebben ervaren
9.7
Gebaseerd op 178 reviews

Wat een ervaring!

Het zeilschip wordt voor anker gelegd in een baai en vanaf zeeniveau tour je naar de top, waar je je vervolgens regelmatig afvraagt of iemand hier ooit eerder gelopen heeft. Bij deze reis draait het een week lang echt alleen om het goede gezelschap, de prachtige natuur en het uitdagen van jezelf met de klimmen en afdalingen. Après Ski&Sail? Dat is natuurlijk met z’n allen op het dek een pokébowl eten met vers gevangen vis!

Ervaring - Ski & Sail - Isabeau

Alle verwachtingen waargemaakt op de Lofoten

Dit jaar kon ik eindelijk de Lofoten van mijn verlanglijst strepen. Wat een trip! Het weer zat mee, de sfeer in de groep was goed en dit landschap gaat nooit vervelen. Maar het was vooral het gelikte programma van de gids die het plaatje compleet maakt. Het plan van Gijs-Jan pakte elke dag goed uit. Zelfs het bezoek aan het Viking Museum. De perfecte mix van geweldige toppen, goede sneeuw, lekker afzien en steile couloirs. Ik wil terug!

Ervaring Lofoten Rik

The Stoke is High!

Fantastiche mtb vakantie gehad. De meerwaarde van een gids in de Portes du Soleil was groot! Lekker gefietst en gelachen, dank Epique!

Review Portes du Soleil

VOLTREFFER !

2021 Wepowder seizoen opening georganiseerd door Epique Mountain Adventures.. een VOLTREFFER in Tignes….!! Supergroep, locatie en condities…

Gezellig en goede gidsen

Gezellige groep. Zeer kundige gidsen die met hun expertise, vaardigheden de skiweek nog mooier maakten. Ik heb genoten. Bedankt voor alles

Fantastische leuke helitrip!

Los van de leuke trips die EPIQUE altijd heeft: de gezelschappen zijn altijd leuk en maken de trip nog plezieriger. De helitrip was te gek, de Roemenen ontzettend aardig en gastvrij en de omstandigheden waren top! Basic verblijf maar daardoor ook erg leuk en gezellig. De bergen waar geskied werd waren prachtig. Heerlijk met z’n vijfen (#5 is de gids) aan het afdalen door heerlijke sneeuw en over mooie plekken. Geen wachttijden tussendoor en meeteen weer naar boven. En niet te vergeten een betaalbare helitrip. We gaan zeker nog een keer!

Ervaring Roemenie Ray

Wederom een prachtige Kick off van het seizoen !

Niet voor niets voor de tweede keer meegegaan… Al eerder veel goede ervaringen met Epique. Goede sfeer, goede gidsen, goed onderdak en bovendien prachtige poedertrips overdag. Gijs-Jan ook nogmaals dank voor het aanbieden van vervangende poederbakkies nadat die van mij ineens foetsie waren!

fantastische reis met goede begeleiding

Ik was voor het eerst mee met Epique (wePowder Season Kick-off). Ik heb al enige off-piste ervaring, maar ik wilde graag een keer het touren uitproberen. Via via ben ik op Epique gekomen. Uiteindelijk is het touren er niet van gekomen, omdat er een enorm pak sneeuw was gevallen en we dus vooral hebben gefocused op freeride. Maar wat was het fantastisch! Gijs-Jan heeft me gedurende de reis goede tips gegeven om mijn techniek te verbeteren. Ik heb nog nooit zo veel geleerd in zo’n korte tijd. De organisatie was super goed, we zaten in een fijn hotel met goed eten. Echt een aanrader!

Ervaring WPSKO

Geweldige reis om het seizoen mee te beginnen!

Leuke reis; elk jaar een grote groep waardoor goed op niveau in te delen valt. Leuke en kundige gidsen. Fijn hotel en lekker eten; naast fijn skiën ook een gezellige vakantie.

1 2 3 20

Wat wordt jouw volgende bestemming?