Toerskiën en splitboarden in de Lyngen Alps Noorwegen

Noorwegen

Het landschap van Noorwegen is indrukwekkend en één grote speeltuin. In de winter bedenkt onder een dik pak poedersneeuw, in de zomer bezaaid met heerlijke trails.

Zoek je de ultieme vrijheid? Ga dan met Epique naar Noorwegen. Er is veel ruimte, er wonen weinig mensen en de natuur is indrukwekkend mooi. Naast veel bergen en sneeuw vind je er ontelbare fjorden met een rijke flora en fauna. Denk aan wolven, rendieren, elanden, talloze vogelsoorten, orka’s, bultruggen, potvissen en zeehonden. Op een heldere nacht kun je genieten van het adembenemende noorderlicht. De omgeving van de Lofoten, Senja en de Lyngen Alps staat bekend om het pure toerskiën en mountainbiken. Hier vind je geen massatoerisme, drukke skigebieden of liften. Wel pure backcountry doorspekt met uitdagende routes en een gevarieerd alpine terrein.

toerskie reis naar de Lofoten, Noorwegen

Toerskiën en splitboarden in Noorwegen

De condities zijn net zo divers als het terrein; van heerlijke voorjaarssneeuw tot diepe poeder en steile couloirs tot brede ‘mellow’ afdalingen. Onze ervaren gidsen zoeken hellingen die bij het niveau en de wensen van de groep horen en houden daarbij rekening met veiligheid en comfort. Vanuit een camper, zeilboot of authentiek blokhut, Noorwegen is een land dat je zal blijven verbazen. Ga je mee?

Mountainbiken in Noorwegen

Mountainbiken in Noorwegen

Het noorden van Noorwegen heeft een combinatie van een zee- en toendraklimaat. In de zomer zijn de condities zijn net zo divers als het terrein; je vindt er eindeloze MTB-trails, schrotterpistes, boulders en all-mountain mogelijkheden. Dagelijks maken we korte trips naar de volgende tour- en overnachtingsplaats. Onze ervaren gidsen zoeken hellingen die bij het niveau en de wensen van de groep horen en houden daarbij rekening met veiligheid en comfort. Noorwegen is een land dat je zal blijven verbazen. Ga je mee?

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique