Heliskiën IJsland - Viking Heliskiing

IJsland

Binnen een paar uur vliegen begeef je je in een totaal andere wereld. Welkom in het land van vuur en ijs. Een van de meest unieke bestemmingen om te gaan heliskiën of tourskiën.

Sommige landen zijn zo bijzonder dat ze niet met andere vergeleken kunnen worden. IJsland is zo’n unieke plek. Nergens anders vind je zoveel natuurwonderen bij elkaar. Besneeuwde vulkanen, actieve geisers, kilometerslange kraterrijen, immense gletsjers, watervallen in alle soorten en maten, tafelbergen en steile kliffen die uit de zee rijzen, borrelende modderpoelen, het noorderlicht en de middernachtzon. Teveel om op te noemen. En dat op slechts 3 uur vliegen vanaf Schiphol. Epique organiseert hier ieder jaar avontuurlijke wintersport reizen, waarbij we gaan snowkiten, freeriden, tourskiën en splitboarden. Actieve vakanties met mooie dagtochten variërend in kilometers, hoogtemeters en niveau.

Onze reizen

Alle reizen Heliboarden
Toon meer reizen
Epique - Tourskiën in IJsland

Tourskiën in IJsland

Hoewel er een paar skigebieden zijn, is IJsland toch het best geschikt voor een tourski of heliski reis. Onze tourski reizen naar IJsland worden begeleidt door onze eigen gidsen. Voor de helikski reizen werken we samen met een lokale partner. We starten vanaf zeeniveau en touren naar hoogtes van 400 tot 1.200 meter. Geen problemen met acclimatiseren dus. Op ski’s of splitboard/snowboard gidsen we je naar de beste onverspoorde poedersneeuw. Overnachten doe je in comfortabele hotels, sfeervolle lodges of een zeiljacht. De spectaculaire omgeving, overvloed aan wilde dieren en het noorderlicht zorgen samen voor een compleet nieuwe, bijzondere ervaring. Ga mee met Epique en ontdek IJsland zoals nooit tevoren.

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique