Heliskiën in Canada - Last Frontier Heliskiing

Canada

Onder skiërs en snowboarders beroemd om de poedersneeuw en onder fanatieke mountainbikers om de mooiste bike parks ter wereld. De natuur van canada is enorm uitgestrekt en nodigt uit om ontdekt te worden.

Besneeuwde bergen, weelderige bossen, gigantische watervallen, uitgestrekte ijsvelden en kristalheldere gletsjermeren. Canada heeft het allemaal. Epique is gespecialiseerd in het organiseren van avontuurlijke wintersport reizen naar Canada. Je hoeft geen expert te zijn om in Canada op wintersport te gaan. Als beginner kun je hier ook prima freeriden, touren, splitboarden en heliskiën. Onder leiding van een ervaren gids verlaat je de gebaande paden en ontdek je de mooiste geheime routes. Het programma wordt op maat voor jou samengesteld op basis van de condities, niveau en wensen. Samen met Last Frontier Heliskiing bieden wij de ultieme boutique heli-ski ervaring.

Heliskiën in Canada - Last Frontier Heliskiing

Skiën en snowboarden in Canada

Canada is bezaaid met nationale parken. Midden in de Rocky Mountains liggen Banff National Park en Jasper National Park. Tussen Vancouver en Calgary vind je Pacific Rim, Mount Revelstoke en het Glacier National Park. Ieder park is weer anders, maar de natuur is overal overweldigend mooi. Tijdens een ski of snowboard avontuur met Epique ontdek je waar Canada bekend om staat, gigantische bergen vol met droge poedersneeuw. Overnachten doe je in comfortabele hotels en sfeervolle lodges.

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique