Epique wintersport reizen in de Alpen

Snow Experience

Sinds december 2022 gaat Snow Experience verder onder een nieuwe naam en management; Epique Mountain Adventures.

Logo-Snow-Experience

Dezelfde reis, onder een andere naam

Afgelopen winter (2022/23) is het merendeel van de  Snow Experience reizen uitgevoerd door het team van Epique. We kijken terug op een geslaagde winter en kijken alweer uit naar de volgende winter. Komende winter (2023/24) zullen alle reizen onder de naam Epique verdergaan.

Bekijk hier onze huttentochten en skisafari’s.

Over Epique

Epique Mountain Adventures is een Boutique touroperator en biedt sinds 2006 een breed en avontuurlijk aanbod in met name off-piste reizen. Epique is ontstaan vanuit een passie voor het skiën, snowboarden en liefde voor de bergen. We gaan net dat beetje verder, elk detail telt en ons team doet er alles aan om jou de beste ervaring te bieden.

Toen duidelijk werd dat Snow Experience een nieuwe toekomst stond te wachten, bood dit een mooie kans voor Epique. Met de aanvulling van het Snow Experience aanbod ziet Epique een uitgelezen kans om het huidige piste-aanbod enorm te verbreden met avontuurlijke safari’s en huttentochten.

 

Skisafari’s en huttentochten in 2023

Snow Experience heeft over de afgelopen jaren een mooi en gevarieerd reisaanbod ontwikkeld dat jaarlijks weer voldoet aan de verwachtingen van een grote groep fanatieke skiërs en snowboarders. De huttentochten en ski-safari’s staan, zoals je gewend bent, gewoon weer op de agenda. Met behulp van jullie feedback en onze expertise gaan wij aan de slag onder het motto: ‘Niet veranderen, maar verbeteren’. Met de reiservaring van onze gidsen zien we wel een mooie gelegenheid om nieuwe bestemmingen toe te voegen. Benieuwd wat er bij komt? Hou onze agenda in de gaten!

 

Wij maken jouw reis avonturen waar

Epique heeft de kennis, de ervaring en staat klaar om te helpen met het organiseren van jouw droomreis.

Bekijk agenda