Huttentocht dolomieten ribbelpiste

Snow Experience

Sinds december 2022 gaat Snow Experience verder onder een nieuwe naam en management; Epique Mountain Adventures.

Logo-Snow-Experience

Dezelfde reis, onder een andere naam

Afgelopen winter (2022/23) is het merendeel van de Snow Experience reizen uitgevoerd door het team van Epique. We kijken terug op een geslaagde en leerzame winter. Komende winter (2023/24) zullen alle Snow Experience reizen onder de naam Epique verdergaan als piste reizen

De huttentochten en ski-safari’s staan, zoals je gewend bent, gewoon weer op de agenda. Met behulp van jullie feedback en onze expertise gaan wij aan de slag onder het motto: ‘Niet veranderen, maar verbeteren’.

Tourskiën en splitboarden vanaf de Vulkana in Noorwegen vanaf de Moondance

Over Epique

Epique Mountain Adventures is een Boutique touroperator en biedt sinds 2006 een breed en avontuurlijk aanbod in met name off-piste reizen. Epique is ontstaan vanuit een passie voor het skiën, snowboarden en liefde voor de bergen. We gaan net dat beetje verder, elk detail telt en ons team doet er alles aan om jou de beste ervaring te bieden.

Toen duidelijk werd dat Snow Experience een nieuwe toekomst stond te wachten, bood dit een mooie kans voor Epique. Met de aanvulling van het Snow Experience aanbod ziet Epique een uitgelezen kans om het huidige piste-aanbod enorm te verbreden met avontuurlijke ski safari’s en huttentochten.

 

japan groepsfoto

Nieuwe reizen

Snow Experience heeft over de afgelopen jaren een mooi en gevarieerd reisaanbod ontwikkeld dat jaarlijks weer voldoet aan de verwachtingen van een grote groep fanatieke skiërs en snowboarders. De huttentochten en ski-safari’s staan blijven bestaan zoals je gewend bent.

Met de reiservaring van Epique en onze gidsen zien we een mooie gelegenheid om nieuwe bestemmingen toe te voegen. In de winter van 2023/24 wordt er een nieuwe ski safari in Japan en Frankrijk aangeboden. Ook staat er aan het einde van het seizoen nog een korte ski safari op de agenda: de shortski!

Wij maken jouw reis avonturen waar

Epique heeft de kennis, de ervaring en staat klaar om te helpen met het organiseren van jouw droomreis.

Bekijk agenda
Tourskiën in Noorwegen. Vulkana

Op pad met je eigen groep?

Jij en je beste vrienden, op een avontuur dat is afgestemd op jullie wensen. Bij alle groepsreizen in onze agenda sluit je aan bij andere fanatieke skiërs of boarders.

Liever met je eigen groep op reis? We plannen samen een datum en kunnen elke reis naar wens aanpassen. Neem gerust even contact met ons op.

Go Private