Expeditie Antarctica Zeilen Toerskiën

Antarctica

Antarctica is een dromerige bestemming. Epique maakt het mogelijk om deel uit te maken van een onvergetelijke expeditie naar Antarctische schiereiland.

Een reis naar de andere kant van de wereld. Waar sneeuw en ijs het landschap bepalen. Daar ligt het Zevende Continent: Antarctica. Het natuurschoon is overweldigend. Langs de ruige kusten liggen duizenden besneeuwde bergtoppen, omgeven door fjorden, gletsjers, couloirs en sneeuwvelden. In de donkerblauwe zee drijven ijsschotsen in alle vormen en maten, van auto tot flatgebouw. Er leven orka’s, zeeolifanten, pinguïns, zeehonden, zeeluipaarden, albatrossen en stormvogels. Ze zijn eerder nieuwsgierig dan bang voor mensen, waardoor je soms heel dichtbij kunt komen.

Epique tourskiën op Antarctica

Zeilen en tourskiën op Antarctica

Het Antarctisch Schiereiland is nog minstens zo wild en ongerept als toen het in 1820 werd ontdekt. Sindsdien zijn weinig mensen hier geweest. Nog minder kunnen zeggen dat ze op Antarctica zijn wezen skiën of snowboarden. Met Epique kan jij die ervaring meemaken. We vliegen via Buenos Aires naar Ushuaia en stappen dan aan boord van een zeiljacht dat ons via de Straat Drake langs Kaap Hoorn naar Antarctica brengt. Als een van de weinige Nederlandse touroperators kennen wij het gebied goed. Je krijgt een persoonlijk trainingsplan, waarmee we je fysiek en mentaal optimaal voorbereiden. Dit is meer dan wintersport, dit is de expeditie van je leven. Beleef de vrijheid en afwisseling die Antarctica te bieden heeft en kom op plekken waar niemand anders is geweest.

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique