toerski reis naar Georgië

Georgië

Onbekend maar erg indrukwekkend. Diep in de Kaukasus vind je middeleeuwse dorpjes, onondekte skigebieden, heel veel sneeuw en geweldige tourski mogelijkheden.

Zo lang als er mensen bestaan, is de Kaukasus een kruispunt van culturen, religies en talen. Je vindt er een aantal +5000-ers, waaronder de Elbrus (5.642m), de Kazbek (5.033m), Sjchara (5.103m) en de Dychtaoe (5.205m). Eeuwenlang vormen deze een grensgebied tussen politieke en religieuze grootmachten, zoals de Sovjets, Ottomanen, Perzen, Romeinen en de oude Grieken. Deze rijke geschiedenis voel je nog steeds als je in Georgië bent. In de uitgestrekte bergen kom je pittoreske dorpen tegen, omringt door Middeleeuwse muren en torens. De bevolking spreekt nauwelijks Engels, maar is zeer gastvrij en trots om je te mogen ontvangen.

Off-piste afdaling in Georgië

Skiën en snowboarden in Georgië

Het skiën in Georgië is volop in ontwikkeling. De overheid heeft recent miljoen euro’s geïnvesteerd in de aanleg van nieuwe skigebieden. Ondanks de weinige liften, zijn er genoeg off-piste mogelijkheden. Denk aan +1.500 hoogtemeters in 1 afdaling. Door de nabijheid van de Kaspische Zee en de Zwarte Zee, bevat de lucht veel vocht en zijn de sneeuwcondities zeer constant. Bovendien is Georgië veel goedkoper dan de Alpen. Wij bieden verschillende reizen aan in Georgië, waaronder toerskiën, heli-skiën en freeride. Ga mee met Epique en ontdek de verborgen schatten van Georgië.

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique