Epique reizen naar Kazachstan

Kazachstan

Het zal niet als eerste in je opkomen als reisbestemming. Maar het indrukwekkende Tian Shan gebergte zal je verbazen. Je vind hier vooral rust, maar ook een paar leuke skigebieden, tourski-mogelijkheden en uitdagende mountainbike trails.

Ben je klaar voor een unieke en exotische wintersportbestemming? Niet veel mensen zien Kazachstan als bestemming voor een ski of snowboard reis. Naast de uitgestrekte steppes en woestijn heeft Kazachstan ook het Tian Shan gebergte. Deze langgerekte bergketen strekt zich uit over China, Kirgizië en Kazachstan.Net ten zuiden van de voormalige hoofdstad, Almaty, ligt het grootste skigebied van het land, Shymbulak. De drie liften in het skigebied brengen je tot een hoogte van 3100 meter. De grote hoogte en droge lucht zorgen voor goede sneeuwomstandigheden. Samen met gemiddeld 7 meter sneeuw per jaar is dit de perfecte uitvalsbasis voor een bijzonder tourski of splitboard avontuur.

Een reis naar Kazachstan gaat om meer dan freeriden in diepe poedersneeuw. Geniet van een eeuwenoude cultuur, ongekende gastvrijheid, indrukwekkende bergen en een bezoek aan de Charyn Canyon.

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique