Ski en snowboard reizen naar Roemenië

Roemenië

Onbekend als ski of snowboard bestemming, maar heel erg leuk! Naast mooie bergen en goede sneeuw hang er hier altijd een goede sfeer, is het erg betaalbaar en makkelijk te bereiken.

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de Alpen? Denk dan eens aan Roemenië. In de Balkan heb je namelijk volop mogelijkheden voor een ongewone wintersport trip. De Transsylvanische Alpen zijn een gebergte in Roemenië en vormen het zuidwestelijke sluitstuk van de boog van de Karpaten. In het westelijke deel liggen de Tarcu Mountains, een enorm freeride terrein van 588 km2. Je vind er prachtige wilde natuur en vele beschermde diersoorten. Een unieke locatie voor een ski of snowboard avontuur.

Ski en snowboard reizen naar Roemenië

Heliskiën in Roemenië

Epique organiseert in samenwerking met Heliski Romania jouw heli-ski avontuur in de Transsylvanische Alpen. Maar weinig mensen weten dat je in Roemenië ook perfect kunt skiën en snowboarden. Geen verstikkende wetten en regeltjes, maar wel prachtige besneeuwde bergen. In het westelijke deel van de Transsylvanische Alpen vind je een groot terrein dat zelfs de doorgewinterde freerider zal verbazen. Jij kan als een van de eersten profiteren van dit best bewaarde heliski-geheim.

Toerski en splitboard groepsreis naar Noorwegen

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

  • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
  • 100% huisgemaakt, exclusief en buiten de gebaande paden
  • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique