Dolomieten short ski safari

4 dagen piste skiën in de Dolomiti Superski

Vanuit het hotel in Val di Fassa bezoeken we de verschillende skigebieden van de Dolomieten. Deze groepsreis is 4 dagen vol skiën en snowboarden in de modernste skigebieden van Italië. Gedurende zes dagen reis je met de groep naar verschillende skigebieden. 

In verschillende niveaugroepen cruise je elke dag weer over nieuwe pistes. Onze reisleiders nemen je mee naar de leukste lunch en Après-Ski hutten.

 • Skiën in groepen van gemiddeld 8 personen
 • Veel kilometers in een korte tijd
 • Verschillende skigebieden vanuit een vast hotel

Een door UNESCO uitgeroepen werelderfgoed: de Italiaanse Dolomieten. Een prachtig natuurgebied met meer dan 1200 pistekilometers! Tijdens deze ski safari bezoeken we de Marmolada gletsjer en skiën we de Sella Ronda. Ook bezoeken we 3 skigebieden die niet met de Sella Ronda verbonden zijn, prachtig gelegen en heerlijk eten.

Belangrijk voor jou

Programma
Inclusief
Exclusief
Niveau

Woensdagavond ontmoet je je reisgenoten en de reisleiders, we dineren gezamenlijk in het hotel. 

Donderdag t/m zaterdag nemen onze reisleiders je mee naar de verschillende gebieden in de regio. Na een gezamenlijke warming-up gaan de reisleiders ieder met een eigen niveaugroep op pad door het skigebied. De dag wordt proostend afgesloten. Dagelijks wordt je na het diner geïnformeerd over de volgende dag. Je krijgt informatie over het skigebied, de weersverwachtingen en krijgt een selectie foto’s van de dag te zien. ‘s Avonds is er in de bar of lobby nog de mogelijkheid om wat te drinken. 

Zondag is de laatste skidag. Je skiet tot 14:00. Daarna maak je je klaar voor de terugreis. 

 • 4 dagen programma met reisleiders
 • 4 overnachtingen in een hotel o.b.v. halfpension
 • 4 daagse liftpas (donderdag t/m zondag)
 • 2 reisleiders (en tevens gediplomeerd skileraar)
 • 2 niveaugroepen van gemiddels 8 personen
 • Bijdrage SGR Garantiefonds en Calamiteitenfonds
 • Bijdrage Trees for All
 • Vervoer vanuit Nederland naar Italië en terug (meerprijs: €220)
 • Upgrade naar van 4- naar 5-daagse liftpas (meerprijs: €40)
 • Upgrade naar van 4- naar 6-daagse liftpas (meerprijs: €75)
 • Eenpersoonskamer (meerprijs: € 35 per nacht)
 • Lunch, après-ski en consumpties op de berg en in het hotel
 • Ski- & snowboard-materialen
 • Internationale reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering

Deze reis is geschikt voor bijna ieder niveau. Dankzij verschillende niveaugroepen kunnen we een mooie indeling maken op basis van techniek, conditie en snelheid. Om aan deze reis te kunnen deelnemen moet je ervaring hebben met skiën of snowboarden en heb je geen les meer nodig. Wij verwachten dat je rode pistes met tempocontrole kunt skiën. Houdt rekening met lange skidagen (10.00-16.00). Iedere groep pauzeert voor een koffiestop en lunchpauze, de lengte van de pauzes hangt af van het niveau.

Overzicht van jouw reis

Bestemming
Italië
Reisperiode
03 apr. t/m 07 apr. 2024
Niveau Meer info
Rookie Expert
Afdaaltechniek
Afdaalconditie
Totaal prijs per persoon €1.175

Op pad in de Dolomieten

Vanuit het Val di Fassa, een Italiaans bergdal in de Trentiner Dolomieten, bezoeken we in 4 dagen tijd de mooiste gebieden van de regio. Prachtige vergezichten, imposante massieven en heerlijk eten zijn hier aan de orde van de dag. Ook staan de Dolomieten bekend om hun uitstekend geprepareerde pistes.

In een Dolomieten ski safari mag de Sella Ronda uiteraard niet ontbreken. Deze tocht rondom het Sella massief is een echte classic. De bekende gebieden van Val Gardena en Arabba-Marmolada maken deze safari compleet.

Wijn

Activiteiten

Gedurende de week gaan we na het skiën twee keer après-skiën. De andere 4 dagen sluiten we af met een toast en gaan we met de taxibus terug richting het hotel. In het hotel kun je genieten van de wellness, een wandeling maken in de omgeving of samen proosten op een mooie dag.

Twee avonden in de week organiseert Epique een avondactiviteit. Wat deze activiteit is verschilt per reis. Denk aan Eisstockschiessen (ook wel curlen), een fakkeltocht, huttenavond op de berg, wijnproeverij, bezoek aan een schnapsbrennerei of een avondje rodelen.

ski safari dolomieten groep
Dolomieten ski safari ribbelpiste
Dolomieten ski safari in skilift
Dolomieten ski safari lunch
Canada Ski Safari

Deze reis met je eigen groep?

Jij en je beste vrienden, op een avontuur dat is afgestemd op jullie wensen. Bij alle groepsreizen in onze agenda sluit je aan bij andere fanatieke skiërs of boarders. Liever met je eigen groep op reis? We plannen samen een datum en kunnen elke reis naar wens aanpassen. Neem gerust even contact met ons op.

Go Private
Epique design Website

WAAROM MET EPIQUE OP REIS?

Buitengewone bestemmingen, service en organisatie staan garant voor onvergetelijke en leerzame avonturen. Epique gaat verder, de details maken het verschil. Kom alles te weten over onze aanpak en lees wat Epique onderscheidt.

 • Professionals en liefhebbers die midden in het werkveld staan
 • 100% huisgemaakt, exclusief en avontuurlijk
 • Voorbereiding, veiligheid, en garanties
Alles over Epique

Wat wordt jouw volgende bestemming?